fbpx

NewBody FitMoms 4 Life

Postani savršena, zadovoljna fit mama!

Program NewBody FitMoms 4 Life sam kreirala s namjerom da pomognem svim mamama vratiti njihovu životnu energiju, samopouzdanje i tijelo koje žele i zaslužuju.
NewBody FitMoms 4 Life je moj prvi i jedini program, namjenjen isključivo mama koje žele oblikovati svoje tijelo iz snova, imati savršene obline, samopouzdanje i odlučne su u tome da obuku svoju najdražu odjeću ili kupaći kostim.
Sigurna sam da samo žene razumijemo jedna drugu i znamo što ustvari trebamo tad kad smo u nedoumici, pod stresom ili su oni dani u mjesecu…

ZA GUBLJENJE KILOGRAMA NIJE DOVOLJAN SAMO TRENING!

Skidanje kg nije samo smanjivanje broja na vagi i trening nije jedina stavka u tom procesu. Skidanje kg u NewBody FitMoms 4 Life programu znači:

Da li je NewBody FitMoms 4 Life program za mene, sigurno se pitas. To zavisi samo o tebi, da li želiš novo tijelo i da li želiš novi, kvalitetniji bolji život, da li želiš da tvoja djeca imaju sretniju i zadovoljnu mamu punu samopouzdanja.
Moj tim i ja ćemo ti dati sve što je potrebno za to, ali niko neće za tebe odlaziti na treninge, paziti za tebe koliko i šta jedeš, kontrolirati nivoe stresa i odmora koje imaš.

ALI ĆEMO TI DATI SVE ALATE I SMJERNICE KOJE SU TI POTREBNE ZA TO 💯

Prije nego te primimo u naš NewBody FitMoms 4 Life Program želim da znam da si motivirana, da nam vjeruješ i želiš da pratiš naše upute. Da ne bi zauzela mjesto nekome ko to jeste, jer broj klijenata koji primamo je ograničen i BROJ CIKLUSA TOKOM GODINE KOJIMA RADIMO NEWBODY 4 LIFE PROGRAM JE OGRANIČEN.

Paket programa sadrži:

Cijena programa nije 300€ i više, ako se odmah prijaviš dobićeš cijenu nižu od tri puta manje.

Vrijednost programa 99€

DA LI ŽELIŠ PROPUSTITI OVU JEDINSTVENU PRILIKU DA DOĐES DO SVOJE ŽELJENJE FIGURE ILI ŽELIŠ ŽIVJETI SA VIŠKOM KG I DOBIJATI JOŠ NA KILAŽI❓ŽELIŠ I DALJE ODJEĆOM KOJU NE VOLIŠ PREKRIVATI VIŠKE KOJE MRZIŠ

"Primam samo 8 Mama u ovaj program, sutra može biti već kasno."
Dajana Kulović
Dipl. Health & Fitnesscoach

NewBody FitMoms 4 Life program je za one:
☑️ koje pokušavaju i žele izgubiti kg,
☑️ koje su gubile kg ali su se vratili,
☑️ koje su pokušavale izgubiti kg ali nisu uspjeli,
☑️ koje žele oblačiti ponovo svoju omiljenu odjeću,
☑️ koje žele povećati svoje samopouzdanje i nivoe energije
☑️ koje žele da im djeca imaju sretnu mamu

NewBody FitMoms 4 Life program nije za one:
⛔️ koje ne brinu o svome zdravlju,
⛔️ koje ne brinu o svome izgledu,
⛔️ koje ne žele uložiti u svoje zdravlje i bolji život,
⛔️ koje ne žele da im djeca imaju uzor aktivne i zdrave mame
⛔️ koje nisu motivisan i traže samo izgovore