fbpx

NEWBODY STRENGTH&MOBILITY

Koliko dugo to već trpiš ili još bolje koliko dugo misliš da možeš još tako? Vidiš da vremenom ne postaje bolje nego samo gore. Sve teže podnosiš dugo stajanje, sve teže podnosiš sjedenje, stres je sve veći, a i doze lijekova su veće. Želiš da propuštaš sve više lijepih trenutaka sa svojom djecom zbog bolova? Želiš da poslove koje možeš uraditi za sat vremena, ti zbog bolova radiš tri sata? Čekaš da operacija bude jedino rješenje, nakon koje te čekaju sva ograničenja koja imaš i sada. Hoće li tvoj odmor u budućnosti biti samo ležanje ili radosne aktivnosti sa djecom i dragim ljudima?

PITAŠ SE DA LI TEBI OVAJ PROGRAM MOŽE POMOĆI?

Ako želiš život bez bolova, sa više aktivnosti, sreće i zadovoljstva onda će ti ovaj program pomoći. Pomoći će ti samo ako to stvarno želiš, ako budeš radio/la i potrudio/la se za to. 

"Svo svoje iskustvo u radu sa klijentima sam spakovala u ovaj NewBody Strength & Mobility program za rad kod kuće. Na njemu sam radila od početka karantine da bih mogla nastaviti pomagati svojim klijentima da žive bez bolova u ovom periodu gdje se mnogo manje kreće i gdje smo izloženi mnogo većem stresu."
Dajana Kulović
Dipl. Health & Fitnesscoach

KAKO DO ŽIVOTA BEZ BOLOVA?

Kroz ovaj program od 12 sedmica koji će te dovesti do toga da se ponovo krećeš, živiš i radiš bez bolova, dobijaš 3 faze gdje će te svaka od njih tačno programirano dovesti do života koji toliko želiš.

- Sav materijal se dobija na sedmično nivou unutar zatvorene fb grupe.

CIJENA PROGRAMA NIJE 240€‼️ Zbog situacije u kojoj se nalazimo i zbog želje da pomognem što većem broju ljudi, dajem program mnogo mnogo jeftinije. Pročitaj u nastavku ⬇️

  • ‼️Sada je trenutak tvoje odluke‼️
  • Možeš da nastaviš sa linijom manjeg otpora, uzimaš lijekove i da živiš sa bolovima kao i do sada i čekaš trenutak kada nećeš moći da stojiš na svojim nogama.
  • Ili možeš preuzeti svoje zdravlje u svoje ruke i uraditi nešto drugačije od onoga što si do sada radio/la, POKRENI SE ❕
  • Ako naručiš ovaj NewBody Strength & Mobility program i budeš radio/la po njemu, obećavam ti kvalitetniji, produktivniji i sretniji život.

🔥Prije nego što se odlučiš razmisli koliko si do sada dala na lijekove, terapije, doktore, kreme, banje i sve ostalo što nije pomoglo i da li vrijedi dati 110€ za ovaj tromjesečni paket.